Datele personale reprezintă acele informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. Cele mai cunoscute astfel de informații sunt reprezentate de nume, prenume, data nașterii, codul numeric personal, adresa, numărul de telefon, etc. Legislația românească, ca de altfel și legislația europeană are prevederi foarte stricte cu privire la modul de stocare și procesare a datelor personale ale cetățenilor Uniunii Europene.

Consideram ca informatiile prezentate utilizatorilor acestui website trebuie sa fie corecte, si din acest motiv vom explica mai jos ce date personale colecta si cu ce scop.

I. Protectia datelor

Securitatea datelor personale este o prioritate pentru noi. Din acest motiv vom utiliza datele dumneavoastra strict pe acest website si pe platformele cu care colaboram: Facebok si Google.

II. Acordul dumneavoastra in vedea procesarii datelor personale

Atunci cand va inregistrati pe websit, precum si atunci cand dati o comanda fara un cont inregistrat, vi se va solicita in mod explicit consimtamantul sa va procesam datele persoanale, precum si acceptul termenilor si conditiilor site-ului.

III. Utilizarea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi utilizate doar cu consimtamantul explicit, si utilizate dupa cum urmeaza:

IV. Tipul de date personale procesate si scopul acestuia

1. Email
Este un camp obligatoriu atunci cand ne contactati prin pagina de Contact si este necesar ca sa va putem raspunde. Nu va vom contacta in scopuri de marketing.

2. Numar telefon
Este un camp obligatoriu atunci cand ne contactati prin pagina de Contact si este necesar ca sa va putem raspunde. Nu va vom contacta in scopuri de marketing.

3. Numele complet
Acest camp este necesar in procesul de facturare pentru persoane fizice.
Este un camp obligatoriu atunci cand ne contactati prin pagina de Contact si este necesar ca sa va putem raspunde. Nu va vom contacta in scopuri de marketing.

4. Adresa
Acest camp este necesar atata in procesul de facturare cat si ca locatie de prestare a serviciilor.

5. Transferul datelor personale la diferite terti
Securitatea datelor dumneavoastră este esențială pentru noi. Nu am vândut si nici nu vom vinde datele dumneavoastră cu caracter personal către alte terți.
Toate entitățile care primesc datele dumneavoastră de la One Cleaning le vor primi doar pentru prestarea unui serviciu (de exemplu, serviciul de facturare SmartBill si Netopia). Colaborarea noastră cu toți acești furnizori se bazează pe contracte care includ clauze de confidențialitate și un nivel similar de protecție a datelor cu caracter personal.
De asemenea, vom furniza datele dumneavoastra cu caracter personal in circumstantele speciale care pot fi prevazute de legile in vigoare sau la cererea motivata a institutiilor publice romanesti.

6. Utilizarea datelor in scopuri comerciale si de marketing
Nu utilizam datele cu caracter personal in scopuri de marketing.

Dacă, în timpul activității noastre, considerăm că este necesară colectarea altor tipuri de date cu caracter personal decât cele indicate mai sus, vă vom solicita acordul explicit în acest scop.

V. DURATA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate strict pentru perioada în care sunt îndeplinite scopurile de prelucrare. De exemplu, dacă o comandă a fost plătită, suntem obligați prin lege să păstrăm informațiile dumneavoastră timp de 5 ani de la momentul achiziției.

VI. DREPTURILE UTILIZATORILOR

În conformitate cu prevederile legale aplicabile protecției datelor cu caracter personal, vă rugăm să aveți în vedere drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm:

1. Dreptul la informații corecte cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră – sunteți binevenit să ne puneti întrebări oricand cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment;
2. Dreptul de a ne întreba despre datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți cere să vă informăm care dintre datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi în orice moment;
3. Dreptul de a ne cere să modificăm datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți solicita în orice moment să vă modificăm datele, în cazul în care aceste date sunt incorecte sau dacă au fost modificate;
4. Dreptul de a ne cere să ștergem datele pe care le avem despre dumneavoastră – ne puteți solicita oricand să ștergem datele personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, în orice moment;
5. Dreptul de a vă dezabona de la serviciile noastre de newsletter în orice moment;
6. Dreptul de a depune reclamații la organele competente, în legătură cu utilizarea datelor dumneavoastră.

Pentru orice întrebări referitoare la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la: contact@onecleaning.ro