Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022


Termeni generali

Acest site, onecleaning.ro este detinut si operat de AV PROFESSIONAL CLEANING SRL (denumit in continuare ‘noi’, ‘nostru’ si One Cleaning). Mai multe informatii despre compania noastra pot fi gasite la sectiunea 13. Urmatorii termeni si conditii se aplica tuturor clientilor si vizitatorilor nostri (denumiti in continuare ‘dvs’).
Prin accesarea si/sau utilizarea acestui site si a serviciilor conexe sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii care include Politica noastra de Confidentialitate.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termini, incetati sa utilizati site-ul nostru.

1. Notificare de colectare a datelor

Colectam informatii personale despre dvs doar daca ne contactati prin formularul de contact, sau daca faceti o comanda la noi pe site precum si in alte scopuri prevazute in Politica noastra de Confidentialitate.
Putem dezvalui informatiile dvs catre terti care ne ajuta sa livram produsele si serviciile noastre (inclusive furnizorii de tehnologie a informatiei, logistice, furnizori de servicii facturare) sau conform legii. Daca nu furnizati aceste informatii, este posibil sa nu va putem oferi toate produsele sau serviciile noastre. Nu dezvaluim informatiile dvs personale destinatarilor care se afla in afara Uniunii Europene.
Politica noastra de confidentialitate explica: (i) cum stocam, utilizam si cum puteti accesa si corecta informatiile dvs personale; (ii) cum puteti depune o plangere cu privire la manipularea informatiilor dvs personale si (iii) cum vom trata orice reclamatie. Daca doriti informatii suplimentare despre procedurile sau practicile noastre de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@onecleaning.ro
Prin furnizarea informatiilor dvs personale catre noi, sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si dezvaluirea acestor informati asa cum este descris in Politica de Confidentialitate si acesti Termeni.

2. Acuratetea si actualitatea informatiilor

Informatiile de pe site-ul nostru web, precum si de pe etichetele produselor noastre sunt cuprinzatoare si au scopul de a oferi o descriere exacta a subiectului acoperit. Desi folosim toate incercarile rezonabile de a asigura acuratetea si caracterul complet al informatiilor de pe site-ul nostru in masura permisa de lege, inclusive de Legea consumatorilor din Romania, nu oferim nicio garantie cu privire la informatiile de pe acest site.
Putem, din cand in cand si fara notificare, sa modificam sau sa adaugam site-ului web (inclusive Termenii) sau informatiile, produsele sau serviciile descrise in acesta. Cu toate acestea, nu ne angajam sa mentinem site-ul web actualizat. Nu suntem raspunzatori fata de dvs sau de oricine altcineva daca apar erori in informatiile de pe site sau daca aceste informatii nu sunt actualizate. Prin urmare, ar trebui sa monitorizati orice modificare a informatiilor continute pe acest site web.

3. Plata

Toate preturile afisate pe acest site sunt fara TVA, intrucat nu suntem platitori de TVA. Serviciul ales, pretul pachetului, ce include, precum si metoda de plata aleasa vor fi specificate pe fiecare factura. Vom furniza o facture electronica pentru fiecare serviciu oferit care poate fi gasit pe pagina Preturi.
Detaliile cu serviciile oferite in cadrul fiecarui pachet, tariful aplicat pe mp, precum si timpul alocat pentru aceestea sunt definite tot pe pagina de Preturi.
Important: nu facem tranzactii cash. Toate platile pot fi efectuate numai prin transfer bancar sau cu cardul de credit/debit folosind operatorul Netopia Payments. Dumneavoastra garantati ca orice card de credit/debit utilizat este al dvs.
Toti detinatorii de carduri de credit/debit sunt supusi verificarilor de validare si autorizare din partea emitentului cardului si este posibil sa impartasim informatiile dvs personale cu terte parti care sunt necesare pentru a ne permite sa facem astfel de verificari. Daca emitentul cardului dvs de plata sau procesatorul de plati nu ne autorizeaza plata, nu vom fi raspunzatori pentru nicio intarziere sau nelivrare. Informatiile cardului de credit sau de debit nu vor fi niciodata stocate pe site-ul nostru One Cleaning. Starea platii dvs poate fi vazuta oricand in aplicatia personala de banking. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, sunteti de asemenea de acord cu Termenii si conditiile Netopia Payments si SmartBill.

4. Furnizarea serviciilor

După finalizarea comenzii, primiti o factura care trebuie achitata in avans prin ordin de plata sau cu cardul prin operatorul NETOPIA.
Serviciile achitate vor fi prestate de personal calificat la adresa mentionata, in intervalul ales de catre client, in urmatoarele limite: Luni - Sambata, 08:00 - 20:00.
In cazul in care se solicita extra servicii de curatenie la locatie, acestea vor fi achitate ulterior prin metodele de plata mentionate la capitolul 3.
Momentan, oferim servicii de curatenie doar in Bucuresti, Constanta si Teleorman.
Refuzul primirii serviciilor achitate din orice motiv este considerat Retur si in acest caz se va aplica Politica de retur.

5. Returnarea sumelor achitate in avans

Returnarea produselor fara un motiv anume in termen de 14 zile de la primirea acestora este dreptul dvs conform Ordonantei Guvernului nr 34 din data 12 iunie 2014. Pasii necesari pentru returnarea produselor dvs precum si alte conditii care se aplica sunt descrisi mai jos.

A. RETURNAREA SUMEI ACHITATE - fara abonament
Având în vedere natura serviciilor oferite One Cleaning, în cazul în care te răzgândești cu privire la o achiziție, nu ne asumăm rambursări sau schimburi, cu excepția cazului în care solicitarea a fost facuta cu cel putin 24h inainte de furnizarea serviciilor.
Motivul pentru care este necesar sa fim anuntati cu minim 24h inainte este sa putem sa alocam angajatii catre alti clienti.

B. RETURNAREA SUMEI ACHITATE - cu abonament
In cazul in care se doreste sistarea unui abonament, trebuie anuntat cu 48h inainte urmatoarei date de livrare a serviciilor. Suma returnata se va calcula in functie de serviciile livrate pana la acea data. De exemplu: daca dintr-un abonament lunar, cu frecventa saptamanala, s-au executat 2 servicii de curatenie si au ramas 2 nefurnizate, se va returna diferenta de suma aferenta a doua servicii.

6. Site-uri conectate

Site-ul nostru web poate contine link-uri catre site-uri web operate de terti. Aceste link-uri sunt furnizate pentru comoditate si este posibil sa nu ramana actuale sau sa fie mentinute. Cu exceptia cazului in care se specifica in mod expres altfel, nu sustinem si nu suntem responsabili pentru continutul acelor site-uri web legate si nu avem niciun control sau drepturi asupra acelor site-uri web legate.
De exemplu, trebuie sa afisam banner-ul NETOPIA (care include siglele VISA si MASTERCARD) pe site-ul nostru, atata timp cat folosim serviciile lor.

7. Drepturile de proprietate intelectuala

Cu exceptia cazului in care se indica altfel, detinem sau licentiem de la terti toate drepturile, titlurile si interesele (inclusiv drepturi de autor, desene, brevete, marci comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala) de pe acest site web si in tot materialul (inclusiv tot textul, grafica, siglele, audio si software) puse la dispozitie pe acest site web (Continut).
Utilizarea de catre dvs. a acestui site web si utilizarea si accesul la orice Continut nu va acorda sau transfera niciun drept, titlu sau interes in legatura cu acest site web sau Continut. Cu toate acestea, va acordam o licenta pentru a accesa site-ul web si a vizualiza Continutul conform termenilor si conditiilor stabilite in prezentul Acord si, acolo unde este cazul, asa cum este autorizat in mod expres de noi si/sau de terti licentiatorii nostri.
Orice reproducere sau redistribuire a acestui site sau a Continutului este interzisa si poate duce la sanctiuni civile si penale. In plus, nu trebuie sa copiati Continutul pe niciun alt server sau locatie, iar publicarea, reproducerea sau distribuirea este interzisa in mod expres.
Orice alta utilizare, copiere sau reproducere a acestui site web, a continutului sau a oricarei parti a acestuia este interzisa, cu exceptia limitelor permise de lege.

8. Activitate inacceptabila

Nu trebuie sa faceti niciun act pe care l-am considera inadecvat, ilegal sau interzis de orice lege aplicabila site-ului nostru, inclusiv, dar fara a se limita la:

  • orice act care ar constitui o incalcare a vietii private (inclusiv incarcarea de informatii private sau personale fara consimtamantul unei persoane) sau a oricarui alt drept legal al persoanelor;
  • utilizarea acestui site web pentru a ne defaima pe noi, pe angajatii nostri sau pe alte persoane;
  • incarcarea fisierelor care contin virusi care pot cauza daune proprietatii noastre sau proprietatii altor persoane;
  • postarea sau transmiterea pe acest site web a oricarui material neautorizat, inclusiv, dar fara a se limita la, material care, in opinia noastra, este de natura sa provoace enervare sau care este defaimator, rasist, obscen, amenintator, pornografic sau de alt fel sau care este daunator sau cu incalcarea sistemelor noastre sau a sistemelor unei terte parti sau a securitatii retelei.

Daca va permitem sa postati orice informatie pe site-ul nostru web, avem dreptul de a elimina aceste informatii la discretia noastra si fara notificare.

9. Garantii

In masura maxima permisa de lege, inclusiv de Legea consumatorilor din Romania, nu oferim garantii sau declaratii cu privire la acest site web sau Continut, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii sau declaratii ca acestea vor fi complete, exacte sau actualizate, ca accesul va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi sau ca acest site web va fi securizat.
Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau rezilia fara notificare accesul dumneavoastra la acest site web, orice Continut sau orice caracteristica a acestui site web in orice moment, fara notificare si nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere, cost, daune sau raspundere care ar putea aparea ca urmare.
Nu oferim nicio garantie cu privire la bunurile dumneavoastra, insa va putem oferii garantia ca personalul nostru este calificat, este sanatos si apt de munca in deplasare, are cazierul curat, si faptul ca este de nationalitate filipineza - sunt recunoscuti pentru servicii de curatenie impecabila si simt civic.
Daca va bazati pe oricare dintre informatiile furnizate pe acest site web, o faceti pe propriul risc.

10. Raspundere

In masura maxima permisa de lege, inclusiv de Legea consumatorilor din Romania, in niciun caz nu vom fi raspunzatori pentru orice pierdere, daune sau cheltuiala directa si indirecta - indiferent de modul in care se produce - care ar putea fi suferita din cauza utilizarii de catre dvs. site-ul nostru web si/sau informatiile sau materialele continute in acesta, sau ca urmare a inaccesibilitatii acestui site web si/sau a faptului ca anumite informatii sau materiale continute pe acesta sunt incorecte, incomplete sau neactualizate.

11. Jurisdictia si legea aplicabila

Utilizarea de catre dvs. a site-ului web si a acestor Termeni sunt guvernate de legile din Romania si U.E.

12. Informatii despre companie

AV PROFESSIONAL CLEANING SRL
Email: contact@onecleaning.ro
Phone: +40750476125
Address: str. Trestiana, no. 13, bl. 15, ap. 64, sector 4, Bucharest, Romania